top of page

Trenger du hjelp med din EL-bil?

EL-bil salget går så det suser og det er mange som ønsker å investere i fremtiden, både på grunn av pris og miljø. Som bilverksted er vi selvfølgelig med på trenden og derfor har vi tilegnet oss den nødvendige informasjonen og erfaringen som følger med sånn at du skal slippe å måtte dra tilbake til bilforhandleren. 

De fleste forhandlere introduserer nye, smarte el-og hybridbiler og blant de mest kjente merkene finner vi Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Mercedes B-klasse Electric Drive og nye EQC 400, Tesla Model S og 3, BMW i3, KIA Soul, Volkswagen e-UP, Renault Zoe, Citroen C-Zero, og selvfølgelig SEAT Mii, med fler. Over 100.000 elbiler ruller på norske veier, og vi er stolte av å kunne tilby våre tjenester til også dette markedet.

Husk at du ikke mister garantien på bilen selvom du velger et annet verksted - vi har selvfølgelig sertifiseringene som trengs for at garantien fremdeles skal gjelde!

Mercedes EQC bilverksted oslo.jpg

Blant tjenestene vi tilbyr for EL-bil og hybridbil:

Service og vedlikehold

Feilsøking på elektriske systemer og komponenter

EU-kontroll (PKK)

Karosseri og rustkontroll

Kontroll og vedlikehold av bremser

Reparasjoner og utskiftning av deler

m.m

Vi har ingen tillegg på el-bil priser, i motsetning til mange andre og du får som vanlig rask og profesjonell hjelp på stedet. Velg oss - uansett hvilken bil du har!

bottom of page