top of page

Behov for EU-Kontroll på bilen?

 

EU-kontroll er en visuell kontroll av bilen som består av to deler, der støy og avgasser måles, og trafikksikre deler sjekkes. Over 160 sjekkpunkter er satt for at du skal ferdes trygt på veien og blant andre medtrafikanter. ​Alle biler må gjennom en EU-kontroll for å se til at sikkerheten opprettholdes i trafikken.

 

Vi i Ringen Bilverksted hjelper deg med å gjennomføre selve kontrollen, men også reparere eventuelle feil eller mangler, raskt og til gunstige priser for deg som kunde.

 

Ringen Bilverksted AS ble opprettet i 2014 og har sin erfaring fra Eirik Arnesen - Mercedes. Vi er et godkjent bilverksted for alle bilmerker med spesialfelt på Mercedes. Vi er langt over gjennomsnittet opptatt av kvaliteten på vårt arbeid, derfor er vi også godkjente for å gjennomføre EU-kontroll på biler.

Husk også at etter de nye EU-kontroll reglene kan du nå utføre EU-kontrollen når som helst, og du må ikke lenger vente til fristen nærmer seg. Det eneste du trenger å forholde deg til er at kontrollen er utført, og godkjent, innen fristen for din bil.

 

Du kan finne all informasjon du trenger om EU-kontroll på Statens Vegvesen sine sider HER

 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker en seriøs og nøye utført EU-kontroll!

For å enkelt booke din tid til EU-kontroll 

bottom of page