top of page

SERVICE, VEDLIKEHOLD & REPARASJON

Service og vedlikehold er svært viktig for bilen din. For å kunne holde en lang levetid og ikke minst for at du skal beholde garantien på bilen, er det viktig å utføre service ved hver intervall leverandøren krever. Du kan enkelt finne mer informasjon om dette til din spesifikke bil i serviceheftet ditt.  

               BREMSER

 

Bremser kan ofte bli slitt som følge av flere grunner, eller det kan opparbeide seg store mengder rust. Spesielt med tanke på vinteren i Norge, anbefaler vi å sjekke bremsene minst én gang i året, så du trygt kan vite at du kjører med trygge bremser. Både for din egen del, og for andres. 

               SERVICE
 

Hos Ringen tilbyr vi både stor og liten service, og for øvrig alt i mellom. Kanskje du kun trenger en oljeservice, eller kanskje det er slitasjedeler som må byttes. Dersom du ikke vet hva bilen din trenger vil vi absolutt være behjelpelig med å undersøke dette. Send oss en e-post, bruk kontaktskjema eller nå oss på telefon. 

          HJUL, DEKK, FELGER
 

Dersom hjulene ikke er stilt inn riktig, avbalansert eller er slitte, vil dette kunne føre til dårlig veigrep, risting og ulyder og i verste fall uønskede hendelser. Mange synes det er enkelt å skifte dekk selv, men det er tryggest å gjøre det hos et verksted. Hos Ringen har alle dekkarbeidere gjennomgått kurs for dekkmontører, som gjør at du kan være sikker på at du kjører trygt etter omlegging hos oss. 

bottom of page