top of page

Her kan du lese mer om tjenestene vi tilbyr

EU-kontroll -

Periodisk kjøretøys-kontroll er en visuell kontroll som skal foretas hvert andre år for å sikre at bilen er i god stand og trygg å kjøre, både for deg og andre bilister. Statens vegvesen sender ikke lenger ut varsel for at din kontroll nærmer seg men dersom du ønsker det kan vi sende deg en påminnelse når fristen nærmer seg. I tillegg er vi blant de billigste aktørene når det gjelder PKK. 

Liten service -

Som regel inngår olje, oljefilter og teknisk kontroll i det vi kaller en liten service. Du kan enkelt bestille time i vår kalender. 

Stor service -

I en større service finner du ting som olje, oljefilter, bremsevæske, kupèfilter, luftfilter og teknisk kontroll. Dersom bilen din trenger noe må du ikke nøle med å ta kontakt.  

 

Mekaniske reparasjoner -

Bremser, clutch, gir og motor, er blant noen av de vanligste hovedgruppene i den mekaniske kategorien. Vi har god og bred erfaring!

Elektroniske reparasjoner -

Ledningsnett og belysning kan være knotete å fikse på egenhånd, vi har god og bred erfaring og hjelper deg gjerne. 

Montering -

I kundemottaket kan du finne et lite utvalg av nyttige tilvalg til bilen. Vi kan for eksempel hjelpe deg med montering av dash-Cam eller DAB radio. 

Vedlikehold -

For å unngå dyre reparasjoner er det viktig å ta vare på bilen. Bilen har godt av en motorvask i ny og ned, en forstillingskontroll eller en tilstandssjekk. 

Dekk -

Vi kan både bestille og skifte dekk for deg, i tillegg til å utføre hjulstilling, eller mindre tjenester som lapping av dekk.

 

Glass -

Vi har sertifiserte glassmontører som enkelt kan hjelpe deg med å bytte rute dersom du har sprekker eller steinsprutskader.  

EL-Bil -

Nå tar også i mot alle typer EL-biler!

bottom of page